Τμήματα Άθλησης

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΒΑΡΗ

Στο γυμναστήριο λειτουργούν ηλεκτρονικά μηχανήματα (εργοδιαδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά) και μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης (βάρη) σε σύγχρονες κλιματιζόμενες αίθουσες. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων άσκησης, σχεδιάζεται σύμφωνα με τις βασικές προπονητικές αρχές, προσαρμόζεται στις ανάγκες των αθλούμενων και συμβαδίζει με τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του μαζικού αθλητισμού. 

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-21:00
και πρωί Δευτέρας - Τετάρτης & Σάββατο 10:30-12:00
Γυμναστής: Σωτήριος Καραμίχος


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


ΤΜΗΜΑΤΑ AEROBIC

Aerobic είναι ένα είδος αερόβιας - έντονης και συνεχόμενης άσκησης την οποία κάνουμε στους ρυθμούς της μουσικής. Όλες οι ασκήσεις γίνονται συντονισμένα και με τα άλλα άτομα (συμμετέχουν πολλά άτομα μαζί) και συνήθως έχουμε μπροστά το δάσκαλο μας που μας υποδεικνύει τι να κάνουμε, οπότε πλεονεκτήματα της αερόβιας άσκησης (βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης, βελτίωση του καρδιαγγειακού και του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα, γενική υγεία και ευεξία, μείωση στρές κ.α.) και είναι εμφανής η σύνδεση της με την γενικότερη υγεία και μακροζωία που τόσο επιθυμούμε. 

Χώρος υλοποίησης: Αίθουσα χορού Τρίτη & Πέμπτη
Γυμνάστρια: Ελένη Ματσούκα


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


ΤΜΗΜΑΤΑ PILATES

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Επίσης βοηθάει στην σωστή στάση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, στην βελτίωση της αναπνοής και της κυκλοφορίας του αίματος στην αύξηση της κοιλιακής δύναμης, στις υγιείς αρθρώσεις και φτιάχνει ομοιόμορφη μυϊκή ανάπτυξη σε όλο το σώμα. 

Χώρος υλοποίησης: Αίθουσα χορού
Γυμνάστρια: Ελένη Ματσούκα


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


ΤΜΗΜΑΤΑ TRX

Η μέθοδος γυμναστικής ΤRX έχει πολλά οφέλη καθώς γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στην διατήρηση της ιστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη το μεταβολισμό. Είναι, δηλαδή, ένας τύπος άσκησης που χρησιμοποιώντας ιμάντες αιώρησης σε σχέση με το βάρος του σώματός σας αναπτύσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων και συντονισμό, αυξάνοντας την οστική μάζα και αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς. 

Χώρος υλοποίησης: Μικρο Γυμναστήριο Δευτέρα - Τετάρτη & Πέμπτη 20:00-21:00
Γυμναστής: Αθανάσιος Τσικτσίρης


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Η ενόργανη γυμναστική είναι Ολυμπιακό άθλημα και αποτελεί θεμέλιο για όλα τα αγωνίσματα λόγω των διαφορετικών ασκήσεων που γυμνάζουν σε πολλά επίπεδα το σώμα αποκτώντας δύναμη, κινητικές δεξιότητας και σωστό μυοσκελετικό σύστημα και προετοιμάζονται για οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Χώρος υλοποίησης: Παλιό Δημοτικό Σχολείο
Γυμναστής: Σωτήριος Καραμίχος


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Το βόλεϊ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα για τα παιδιά και ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές που έχετε όταν αναρωτιέστε με ποιό άθλημα να ασχοληθεί το παιδί σας, καθώς γυμνάζει όλο το σώμα του παιδιού απαιτώντας τη συνολική του συμμετοχή. Πολύ βασικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου αθλήματος, εκτός από την συνολική εκγύμναση που προσφέρει, είναι ότι διδάσκει στο παιδί να λειτουργεί στο πλαίσιο μιας ομάδας και να μαθαίνει να συνεργάζεται με τα άλλα παιδιά, αφού πρόκειται για ομαδικό άθλημα.

Χώρος υλοποίησης: Κλειστό Γυμναστήριο


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 
O ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ