2019

 
 
 
 
 
 
 
Rock Beach Party
Rock Beach Party

13/08/2019
 
Έκθεση Ζωγραφική Παναγιώτα Ξενόκωστα
Έκθεση Ζωγραφική Παναγιώτα Ξενόκωστα

09-10/08/2019
 
Το γλέντι του Μάκιστου
Το γλέντι του Μάκιστου

03/08/2019
 
Μουσική & Θεατρικό Εργαστήρι
Μουσική & Θεατρικό Εργαστήρι

Η πρώτη μας καλοκαιρινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στο Γυμνάσιο Μαντουδίου.
Σ΄αυτή την εκδήλωση, το σημαντικότερο λόγο είχαν τα παιδιά, που μας έδωσαν την ενέργειά τους, χαμόγελο και φως!!!

 
Το Όνείρο Του Σκιάχτρου
Το Όνείρο Του Σκιάχτρου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η δεύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου μας... "Το Όνείρο Του Σκιάχτρου" μας παρουσίασε το 2ο τμήμα απο το καλλιτεχνικό εργαστήρι (παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών) υπο την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ζαχαρούλας Καψάλα. Τα νέα τμήματα του συλλόγου, μας γεμίζουν με ελπίδα, χαμόγελά και όνειρα! Ενώ οι Νύχτες του φετινου Καλοκαιριού ειναι Γεμάτες Φως!!!!!

Νύχτες Καλοκαιριού Γεμάτες Φως!!!
Μάκιστος!!!

 
Τα παιδιά χορεύουν... στη πλατεία του χωριού

Τα παιδιά χορεύουν... στη πλατεία του χωριού 

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, με πλήρωμα τα παιδιά του Συλλόγου και Καπετάνιους τις χοροδιδασκάλισες Ελένη Ματσούκα και Ασημίνα Βλάχου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της. Ευχάριστούμε όλους οσους παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών χορευτών!!!
Τα καλύτερα έρχονται!!!

 

Εκδήλωση Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου
Εκδήλωση Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου

Η Ομάδα Παραστάσεων του Συλλόγου μας, συμμετείχε με μεγάλη χαρά, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους, και πάντα επιτυχίες.

"Αν δε δει ο Θεός χέρι ανθρώπου, δε βάζει μήτε κι αυτός το δικό του" ~ Νίκος Καζαντζάκης

 
Νύχτες Καλοκαιριού Γεμάτες Φως
Νύχτες Καλοκαιριού Γεμάτες Φως

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στην παλιά παιδική χαρά (Κονάκι Σαρακατσαναίων) στο Μαντούδι. Αφήγηση παραμυθιού από τη Ζαχαρούλα Καψάλα, συνοδεία βιολιού - κιθάρας και τραγουδιού απο τον Σκυριανό Νίκο Σκαφίδα. Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί από τον κ. Ιωάννη Βέττα στο Κονάκι των Σαρακατσαναίων και να γευτεί τα καλαμπόκια που έψηναν τα μέλη του Συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αργύρη Λιάσκο για τα καλαμπόκια που μας προσέφερε και τον Γιάννη Μπότσαλο για την ηχητική κάλυψη της βραδιάς. Ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας
 
Πανηγύρι της Αγίας Σωτήρως
Πανηγύρι της Αγίας Σωτήρως

Χρόνια Πολλά σε όλους και κυρίως στους εορτάζοντες!! Συγχαρητήρια στους μάγειρες Γιώργο Δελφή, Παναγιώτα Νικολάου και Βασίλη Ρούμπο, για την πεντανόστιμη ρεβυθάδα και στον Πίτερ Σκομπρή για τα κρασάτα καλαμαράκια. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Μπίλα και τον Αντώνη Λάμπρου (Οσπρια Μαντουδίου) για τα ρεβύθια που μας προσέφεραν.

Αυτό που χαρακτήρισε το πανηγύρι μας, ήταν η ωραία επικοινωνία και το υπέροχο κλίμα που υπήρχε στο τραπέζι. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!